Adolescenta răpită din Borșa, găsită la 400 de kilometri distanță de casă. Anunțul Poliției

Sursa foto: romaniatv.net

Vestea că o adolescentă de 17 ani, din Borşa, ar fi fost răpită sâmbătă de pe stradă, în plină zi, a dus la o adevărată desfăşurare de forţe în Maramureş şi împrejurimi.

Din fericire, tânăra a fost găsită după nici 24 de ore de poliţişti, alături de cei doi presupuşi răpitori. Toţi trei au fost duşi la audieri, pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt.

Alarma a fost dată de fratele adolescentei, în vârstă de 12 ani, singurul martor al întregii scene. Acesta le-a povestit părinţilor că doi indivizi s-au oprit cu maşina în dreptul lor, în oraşul Borşa, şi ar fi luat-o cu forţa pe sora lui. Imediat, zona a fost împânzită de forţe de ordine.

Tatăl fetei: “A coborât să se joace pe terenul de fotbal. Frăţiorul a venit acasă plângând. Şi zic, ce s-o-ntâmplat? Şi a zis că a venit o maşină, s-a apropiat de noi şi a prins-o de păr şi a aruncat-o în maşină.”

A doua zi, sora cea mare a fetei răpite a primit un mesaj de la aceasta, în care îi spunea că este teafără, şi a şi reuşit să vorbească cu ea la telefon.

Tatăl fetei: “E minoră. Cum s-o trimită în Franţa că-i minoră? Nu avea cum să treacă atât de repede. Ea a trimis mesaj ei şi a zis să nu-i fie frică că nu-i nicio problemă că e bine”.

Reporter: “Avea iubit, ştiţi cumva?”
Tatăl fetei: “Nu ştim absolut nimic. N-am avut probleme ori cearta.”

Minora a fost identificată, duminică, la 400 de kilometri distanţă de casă, într-o localitate din judeţul Arad. Mergea pe o stradă, împreună cu cei doi bărbaţi. Toţi trei au fost duşi la audieri.

Poliția a anunțat revocarea căutării în acest caz.

”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: ″În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de lipsire de libertate.”

Acum poliţiştii încearcă să afle s-a întâmplat, pentru a vedea cine va fi tras la răspundere pentru întreaga desfăşurare de forţe. Mai multe structuri din Maramureş, Bihor, Arad şi Cluj au făcut investigaţii pentru găsirea fetei.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here