Dezvăluiri în urma procesului lui Gheorghe Dincă de la Tribunalul Olt: „Nu sunt lăsat să spun!”

Gheorghe Dincă ştie adevărul despre dispariţia Luizei şi Alexandrei, dar nu este lăsat să vorbească. Declaraţia a fost făcută de Monica Melencu după ce magistraţii au judecat cererea de anulare a deciziei autorităţilor de a scoate la licitaţie maşina cu care se presupune că Gheorghe Dincă le-a răpit pe fete.

„Cu riscul că puteam să fiu dată afară, m-am ridicat şi am fost lăsată până la capăt să-mi duc ideea. I-am zis: „omule, te rog frumos să-mi spui adevărul”. Nu vrem decât să ştim adevărul. Ce s-a întâmplat cu Luiza și unde este Luiza. El ascunde pe cineva. A zis: „nu sunt lașat!” De doua, trei ori. Eu i-am zis să-mi spună ce s-a întâmplat. Răspunsul lui a fost „NU SUNT LASAT!”, a povestit mama Luizei Melencu.

Maşina despre care se spune că a fost folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu a fost scoasă la licitaţie de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Preţul de pornire este de 1.033 lei. Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat la România TV că a cerut instanţei să oprească vânzarea autoturismului.

Pe 26 noiembrie 2019, procurorul de caz de la DIICOT a emis o ordonanţă care permite valorificarea anticipată a acestui bun, cu acordul lui Gheorghe Dincă. La momentul respectiv, maşina lui Gheorghe Dincă era 2.300 de euro. Astăzi, acelaşi autoturism se vinde cu echivalentul a 200 de euro, de 12 ori mai mic decât la momentul evaluării.

Legea permite acest lucru dacă proprietarul este de acord cu valorificarea anticipată.

Avocatul familiei Luizei Melencu a cerut instanţei oprirea vânzării maşinii. „Este încă o dovadă că procurorii au interesul să acopere acest caz”

„M-am uitat în dosar. S-a făcut o expertiză care arată că maşina nu a fost improvizată decât cu privire la geamuri, nu şi la deschizătorilor din spate. Prin urmare, ar exista posibilitatea că această persoană care a răpit copiii şi conducea maşina să fi fost ajutată de un complice, ceea ce am spus de la început. Cred că se încearcă de către procuror să rămână în picioare acel scenariu absurd”, a declarat Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu la România TV.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here