Un copil de numai 3 ani a căzut de la fereastră. Băiețelul, transportat în stare gravă la spital

Un băiețel de nici 3 ani din Pitești a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 1. 

Copilul era în casă cu fratele mai mare, mama și bunica, dar nimeni nu l-a văzut când s-a urcat pe pervaz și a făcut o mișcare greșită.

Mama băiețelului rănit susține că pregătea masa, în bucătărie, și i-a lăsat pe copii în grija bunicii.

Vecină :“Nu s-a auzit gălăgie, nu s-a auzit nimic ! Un accident … o fi luat scaunul, o fi pus la geam, neatenție un pic, aia poate s-a întâmplat!”

Vestea s-a dus imediat, printre vecini, care știu că cele două femei se ocupă de copii și se gândesc cu groază la drama lor.

Vecin: “Neatenția bunicii. Eu am zis, că nu l-a supravegheat!”

Vecin :“Eu la mine, când am avut și eu nepotul, am pus de-alea care se blochează. Ca să nu se poată deschide. Vecinul de jos era la geam și în fața lui a căzut. Stătea pe geam. Și a căzut aci, jos !”

Copilul, în vârstă de 2 ani și 9 luni, a ajuns la spital conștient, dar cu numeroase traumatisme și fracturi.

Dr. Adina Enescu, Spitalul de Pediatrie Pitești: “Căzut de la înălțime, aproximativ 4 metri, cu un traumatism cranio facial cu risc, contuzie toraco abdominală, în curs de investigații și o fractură de membru inferior drept, o fractură de femur, precum și fractură de ambe oase antebraț bilateral.”

Poliția face cercetări în acest caz, pentru a stabili dacă cineva se face vinovat de accidentarea copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here