Tânără din Bacău, bătută de iubit și lăsată să moară. Bărbatul s-a dus să se culce

Violenţa domestică a mai făcut o victimă într-un cuplu din judeţul Bacău.

Un bărbat de 42 de ani şi-a ucis iubita de 36 de ani. Cei doi locuiau împreună de câteva luni, iar în urma unui acces de furie a lovit-o mortal.

Bărbatul s-a culcat, iar dimineaţa când a văzut că femeia nu se mai trezeşte a sunat la 112.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează că, vineri, să fie prezentat unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi concubini trăiau împreună de o jumătate de an, iar cu ei locuia şi fetiţa bărbatului în vârstă de 8 ani. Vecinii i-au văzut împreună când se întorceau de la o petrecere şi nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple.

Localnic: “Nu era violent. El şi-a crescut fetiţa şi venea la şcoală atât de curată şi îngrijită. Nu ziceai că nu are mama.
Reporter: Cum vă explicaţi ce s-a întâmplat?
Localnic: “Nu ştiu, nu ştiu cum s-a întâmplat lucrul ăsta.”

Chiar dacă vecinii i-au văzut fericiţi cu numai câteva ore înainte, ceva s-a întâmplat în locuinţa celor doi, iar bărbatului a ucis-o pe iubita lui. El s-a culcat, iar dimineaţa, când a văzut că femeia nu îşi mai revine, a sunat la 112. Medicul de la ambulanţă nu a mai putut face nimic.

Vecinii nu îşi explică ce s-a putut întâmpla între cei doi şi de ce s-a ajuns la crimă. Din curtea lor niciodată nu s-au auzit vorbe grele şi toţi deplâng acum soarta femeii.

VecinaNu am auzit niciodată. Ieri au plecat cu voie bună la Oneşti au venit împreună, nu au zis nimic. Noi am auzit în dimineaţa asta ce s-a întâmplat. Eu i-am văzut întotdeauna, ea a fost o femeie harnică şi mereu vorbeau, erau împreună.

Fetiţa suspectului era şi ea acasă, însă anchetatorii spun că nu a asistat la scena sângeroasă. Acum este în grijă unor rude şi urmează ca mama suspectului să se ocupe de copilă. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, bărbatul risca 20 de ani după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here