Un bărbat de peste 80 de ani a fost ucis cu sânge rece de către o rudă a femeii care îl îngrijea

Un bărbat de 84 de ani din Constanţa a fost omorât de ginerele femeii care îl îngrijea, în vârstă de 39 de ani, acesta mergând în apartament pentru a cere bani, iar când a fost refuzat l-a sufocat pe bătrân cu perna.

Strigătele de ajutor au fost auzite de un vecin care a chemat poliţia, bărbatul fiind găsit în apartament de oamenii legii.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.15, poliţiştii Secţiei 3 au fost solicitaţi să intervină la un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Constanţa, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că se aud strigăte de ajutor din apartamentul vecinului.

Poliţiştii ajunşi acolo au găsit un bărbat de 84 de ani, decedat, având o pernă pe faţă. De asemenea, în apartament se mai afla un bărbat de 39 de ani, suspect în această cauză.

Astfel, bărbatul de 84 de ani era îngrijit de o femeie, iar ginerele acesteia i-a furat cheile de la apartamentul bătrânului. El ar mai fi mers zilele trecute la bătrân şi i-a cerut o sumă de bani, iar în noaptea de joi spre vineri a revenit pentru a cere alţi bani. Bătrânul nu a mai vrut să îi dea şi atunci bărbatul l-a sufocat cu perna.

Suspectul a fost găsit de poliţişti ascuns după o uşă. Bărbatul este cercetat pentru omor.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here