Măsuri sporite la TMK-Artrom Slatina, după ce un angajat a fost depistat cu SARS-CoV-2

Foto: economiczoom.ro

Conducerea TMK-Artrom SA Slatina și Direcția de Sănătate Publică Olt ae decis ca mai multe persoane care ar fi putut lua contact cu angajatul diagnosticat cu SARS-CoV-2 să fie izolate la domiciliu.

Este vorba de mai mulți angajați din Secția Trăgătorie, acolo unde lucrează și muncitorul confirmat pozitiv la coronavirus.

„Au fost luate măsuri mai mult decât ar fi fost nevoie, totul ca să eliminăm cu totul riscul ca și alte persoane să se îmbolnăvească. Adică mulți colegi de-ai noștri au intrat în izolare, bașca măsurile care la noi au fost luate încă de la începutul epidemiei; este vorba de măsurile uzuale impuse de autorități”, a declarat Cristian Gheorghe, lider sindical.

Cazul angajatului de la TMK-Artrom a fost raportat sâmbătă de autorități, el fiind diagnosticat ieri cu SARS-CoV-2.

Tot sâmbătă au mai fost confirmate pozitiv încă patru persoane, toate din orașul Potcoava. Și în cazul altor doi suspecți, din aceeași localitate, se așteaptă rezultatele testării. Între timp, primarul din Potcoava a decis închiderea târgului din localitate pentru o perioadă de două săptămâni.

Sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 187 de cazuri de infectare cu coronavirus, de la începutul epidemiei, în Olt. Lor li se adaugă cele patru cazuri din Potcoava, astfel că numărul persoanelor diagnosticate cu SARS-CoV-2 urcă la 191 în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here