La Caracal, ora are mai mult de 60 de minute. O dovedește ceasul stradal dintr-o intersecție/ FOTO

La Caracal, ora are mai mult de 60 de minute. O dovedește ceasul stradal dintr-o intersecție care, la un moment dat, ieri, arăta ora 16.73.

Un caracalean a surprins momentul și a postat imaginea pe Facebook, însoțind poza cu mesajul „Încă o minune”.

Ceasul-minune este amplasat în intersecția străzilor Antonius Caracalla, Parângului și Calea București, în fața Pieței Agroalimentare.

Sursa foto: Facebook/ Sorin Mihăilescu

Contactat de OLT-ALERT.RO, primarul orașului, Liviu Radu, a declarat că ceasul are, într-adevăr, o defecțiune la unul dintre cele trei ecrane și că firma care l-a montat refuză să remedieze problema, deși, atunci când a apărut defecțiunea, ceasul se afla, încă, în garanție.

„Așa este, există o defecțiune la unul dintre cele trei cadrane. Ceasul a fost montat acum aproape doi ani, și de vreun an avem această problemă. L-am contactat pe cel care a montat ceasul, a zis că se rezolvă. Nu a rezolvat nimic și nici nu a mai răspuns la telefon de atunci. Căutăm calea legală prin care să fie obligat să respecte prevederile contractuale”, a declarat primarul din Caracal.

Dincolo de importanța sa istorică și culturală, municipiul Caracal are și o listă de „legende” care au circulat sub forma de glumă sub denumirea de „minunile de la Caracal”:

– Fabrica de pâine care era pe strada foametei;

– Cimitirul era pe strada Învierii;

– Pușcăria era pe strada Libertății;

– S-a furat ușa poliției;

– A luat foc sediul pompierilor;

– Ceasul din gară are jumătate de cadran în cifre arabe și cealaltă jumătate în cifre romane

– Desi exista doar un liceu, acesta avea numele de “liceul nr. 2″.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here