Au fost reluate lucrările pe strada Pitești din Slatina. Primarul Emil Moț: Ne cerem scuze pentru disconfortul creat/ FOTO

Lucrările de reabilitare a străzilor care formează centura Slatinei au fost reluate, iar primarul orașului își cere scuze cetățenilor, cu precădere conducătorilor auto, pentru disconfortul creat.

Mai exact, lucrările au fost reluate la strada Pitești, pe sensul de mers către Slatina, unde au fost impuse și restricții de trafic, autovehiculele putând circula, alternativ, pe o singură bandă.

„Am reînceput lucrările pe strada Pitești. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm de toată considerația noastră”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moț.

Lucrările la reabilitarea străzilor care formează centura Slatinei (strada Pitești, strada Oituz și bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu) au început anul trecut. Investiția este una multianuală și are o valoare de peste 41,3 milioane de lei, din care pentru acest an au fost bugetați cinci milioane de lei.

„După cum se știe, noi am început reabilitările centurii existente a Slatinei încă de anul trecut. Anul trecut am bugetat cinci milioane de lei, anul acesta am bugetat încă cinci milioane de lei”, declara primarul orașului în februarie, imediat după adoptarea bugetului pe 2020 în consiliul local.

De altfel, proiectul de buget pentru 2020 este considerat unul al dezvoltării, iar infrastructura este unul dintre domeniile prioritare pentru municipalitate, care, anul trecut, a finalizat licitația pentru contractul-cadru de patru ani cu tot ce înseamnă reabilitări și extinderi de străzi din Slatina. Este un contract-cadrul care se întinde pe anii 2019 – 2023. 

Deja, lucrările sunt în plină desfășurare pe mai multe artere ale orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here