O fetiță de 7 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină. La volan, un medic pensionar

Sursa foto: b1.ro

O fetiță în vârstă de 7 ani dintr-un sat din Dâmbovița a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină condusă de un medic pensionar.

Acesta susține că este nevinovat, că avea viteză redusă și că fata i-ar fi apărut brusc înainte mașinii, și nu a mai avut cum să o evite.

Martorii îl contrazic însă, și spun că ar fi avut viteză mare, deși se afla în localitate.

Fata era în apropierea casei ei, împreună cu o verişoară, de 16 ani, şi un prieten, de 18 ani. Toţi trei îşi cumpăraseră îngheţată de la nişte vânzători ambulanţi, iar când au dat să se întoarcă, copila de 7 ani a fost lovită de maşina condusă de doctorul pensionar.

Verişoara victimei: “A venit şi noi eram în spate la maşină cu îngheţata. Şi a venit cu viteză, ea s-a întors puţin aşa şi a dat aşa tare peste ea. A minţit la poliţie că a venit ea în mijlocul drumului”.

Martor: “Atât, s-a întors, cel cu maşina a venit cu viteză, avea peste 70, lejer, a luat-o cu oglinda şi a târât-o vreun metru şi ceva, a aruncat-o jos, a oprit după 20 de metri.”

Adriana Durlea mătuşa victimei: “A trecut maşina şi a luat-o din plin”.

Şoferul povesteşte că plecase de acasă să îşi ia soţia de la serviciu, tot medic, în cadrul DSP Dâmboviţa. În satul învecinat a dat însă de necaz.

Ion Stancu şofer: ”A ieşit fetiţa, am frânat, dar s-a lăsat cu mâna cu înghețata şi a fost acroşată, înghețata a rămas pe parbriz, ea a căzut pe partea laterală. Pur şi simplu s-a azvârlit în faţa maşinii, nu am nicio vină. Cu ce viteza rulaţi? 40, 50.”

În urma impactului, fata a fost rănită şi transportată cu ambulanţa la spitalul judeţean din Târgovişte, pentru îngrijiri şi investigaţii. Şoferul a fost dus la secţia de poliţie. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să se stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here