IMPORTANT pentru românii care merg cu maşina în Grecia. Se închid mai multe puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria

Ministerul Turismului din Grecia a anunțat închiderea, cu data de 1 iulie, a cinci dintre cele şase puncte de trecere a frontierei dinspre Bulgaria. Anunţul este de maximă importanţă pentru românii care intenţionează să meargă în Grecia cu maşina.

Informaţia potrivit căreia între Bulgaria şi Grecia rămâne deschis un singur punct terestru de trecere a frontierei a fost făcută publică de consultantul în turism Răzvan Pascu.

Multe dintre punctele de trecere a frontierei în Grecia au fost sau urmează să fie închise. Singura care va rămâne deschisă este Kulata-Promachonas. Ministerul Turismului din Grecia mi-a confirmat aceasta informatie.

Recomandarea mea este sa mergeti cu masina prin Bulgaria, ocoliti Macedonia de Nord, chiar daca sunteti din vestul Romaniei si ar fi mai usor prin Macedonia.

În acest moment, autoritatile elene pare ca își doresc să limiteze foarte mult numarul turistilor care ajung terestru si ca avionul este cea mai buna optiune acum (se va putea zbura si spre insule).

Inclusiv pe formularul care se completeaza online, de astăzi mai apare doar un singur punct de trecere a frontierei dacă alegi masina/autocar ca modalitate de transport: Kulata-Promachonas”, a scris Răzvan Pascu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here