ALRO, donații importante către Spitalul Slatina, Spitalul Fundeni, Crucea Roșie și Asociația Internațională a Polițiștilor

Deși se confruntă cu probleme de ordin financiar, ALRO Slatina și-a dovedit încă o dată rolul social în comunitate, găsind resurse pentru sprijinirea acțiunilor de prevenire a efectelor COVID-19 ale mai multor structuri din domeniul sănătății și din cel umanitar.

Compania ALRO Slatina nu s-a limitat la a face donații financiare pe plan local, ci a fost receptivă și la solicitări primite de departe. Astfel, au primit sume importante de bani nu doar Spitalul Slatina, ci și Spitalul Fundeni din Capitală, Crucea Roșie Română și Asociația Internațională de Poliție – Secția Română. Vorbim de sume care au totalizat aproape jumătate de milion de lei (473.000 lei), după cum se arată într-un raport al companiei.

„La debutul acestei crize sanitare, ALRO și-a recunoscut rolul în cadrul comunității locale și a sprijinit acțiunile de prevenire a efectelor COVID-19 prin donarea sumei de 400.000 RON către Spitalul Județean de Urgență Slatina, 25.000 RON către Crucea Roșie Română, Olt și 18.000 RON către Asociația Internațională de Poliție din România, Olt. Mai mult, ALRO a sprijinit și Spitalul Fundeni București cu 30.000 RON pentru achiziționarea de echipamente de testare pentru personalul medical și pacienți”, se arată în raportul ALRO.

În plus, ALRO a donat aproape 1000 de combinezoane, măști și viziere Spitalului Slatina și Ambulanței Olt.

Conducerea ALRO a fost extrem de atentă și la protejarea propriilor angajați, introducând de la începutul epidemiei de coronavirus măsuri stricte în acest sens.

Compania a introdus, în punctele de acces în locațiilor sale, sisteme de termoscanare care permit intrarea angajaților doar dacă temperatura corpului este sub 37,3 grade

Programul personalului a fost decalat pentru a reduce interacțiunea între angajații din departamente diferite, iar în sectoarele de activitate în care acest lucru este posibil a fost implementat Programul de Telemuncă (muncă la domiciliu).

De asemenea, compania a extins aplicarea protocoalelor și a procedurilor de măsuri preventive și la furnizorii și partenerii săi, monitorizând starea de sănătate a angajaților care interacționează cu personalul ALRO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here