Conducerea IPJ Constanţa, demisă după hora din staţiunea Mamaia

Șefului IPJ Constanța a fost demis din funcţie după ce în presă au apărut imagini cu zeci de turişti dansând hora, în staţiunea Mamaia, fără a respecta măsura distanţării sociale.

Şefului IPJ Constanţa i-a fost întreruptă menţinerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare. De asemenea, de la data de 1 iulie, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului şef IPJ Constanţa pe linie de ordină publică.

“O comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia. În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare, iar cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică”, anunță IGPR.

Potrivit sursei citate, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, cu data de 1 iulie, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni.

Totodată, Poliția a suplimentat numărul efectivelor care acționează pe litoral. Astfel, 182 de polițiști au fost delegați la IPJ Constanța. În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral.

În Mamaia, oamenii au încins o horă chiar pe promenadă. În imagini s-a putut observa cum turiștii se distrau fără să păstreze distanțarea socială.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here