Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL că nu protejează românii, ci industria păcănelelor. “E programul guvernamental Îngropăm România”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, i-a catalogat pe liberali drept “combinatozaurii din Guvernul PNL” pe motiv că nu îi protejează pe români, ci industria păcănelelor. Preşedintele Camerei Deputaţilor afirmă că PNL ştie să protejeze doar intersele de afaceri şi că Executivul a dat o ordonanţă de urgenţă pentru a acorda facilităţi industriei jocurilor de noroc.

“Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental “Îngropăm România”. Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe şest o tură de facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor! Culmea, într-o ordonanţă de urgenţă despre energie şi gaze!!!! Asta e prioritatea ţăriii, aşa Reclădim România!”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Liderul interimar al PSD a amintit că măştile pe care le-a promis PNL nu au mai fost trimise şi acuză că a fost vorba despre “un nou tun, pe modelul Unifarm”.

“Ştiu doar să-şi protejeze interesele de afaceri!!! Să-i protejeze pe românii nevoiaşi nici nu ştiu şi nici nu vor! Nu le-au trimis nici acum măştile promise, deşi ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moţiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: au spart banii ţării pe o marfă care nu există!”, a precizat Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor mai spune că adevăratul program de guvernare al PNL este să fure cu „zeci de mii de mâini”.

“Iar când PSD i-a obligat prin lege votată în Parlament să asigure măşti gratuite pentru persoanele fără posibilităţi materiale, PNL a contestat-o repede la CCR. Liberalii fură cu zeci de mii de mâini şi pun profitul păcănelelor inaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă şi mai tare în loc să scoată ţara din criză. #Guvernaţi, nu mai furaţi!”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here