Misiune încheiată tragic. Opt poliţişti au fost ucişi într-o ambuscadă. 60 de dosare pe numele bărbatului căutat de oamenii legii

Opt poliţişti au murit sub o ploaie de gloanţe în timp ce încercau să prindă un gangster căutat pentru crimă într-un sat din nordul Indiei, au anunţat vineri autorităţile locale.

Alte cel puţin şapte persoane, între care şi un civil, au fost rănite în timpul acestor schimburi de focuri nocturne care au avut loc într-un sat din marele stat Uttar Pradesh.

Suspectul căutat, pe nume Vikas Dubey conform presei locale, „avea sprijinul întregului sat, deoarece s-a tras de pe mai mult acoperişuri”, a declarat presei HC Awasthi, şeful poliţiei din Uttar Pradesh.

Atacatorii, care au blocat intrarea în sat cu un excavator, păreau să fi avut arme semi-automate, potrivit lui Prashant Kumar, un al reprezentant al poliţiei.

„A fost un atac premeditat împotriva poliţiştilor”, le-a spus el jurnaliştilor.

Conform presei indiene, suspectul are un trecut bogat în fapte penale şi este suspectat în special de uciderea unui responsabil politic şi ministru din Uttar Pradesh în 2001. El este căutat în circa 60 de dosare.

Echipa sa, estimată la şapte sau opt persoane, a fugit din sat după ambuscada întinsă poliţiştilor. A fost lansată o amplă operaţiune de căutare a lor.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here