Scene terifiante! Un labrador A UCIS doi copii nou-născuţi. Tânăra mămică încerca de NOUĂ ani să aibă copii/ FOTO

Două fetite gemene au fost ucise de câinele familie din gelozie. Fetele, abia născute, au fost lăsate singure doar câteva minute, în timp ce mama lor a ieşit să vorbească cu un vecin. În acest timp, labradorul a muscat fetele până la moarte. 

Elaine Novais, în vârstă de 29 de ani, s-a grăbit să ajute fetele, pe Anne și Analú după ce le-a auzit strigătele din dormitorul ei, dar a fost prea târziu pentru a le salva. Evenimentele nefericite s-au petrecut în Bahia, Brazilia.

O asistentă care locuia în apropiere a venit pentru a acorda primul ajutor. Una dintre fetiţe a murit pe loc din cauza rănilor, iar cealaltă a murit la Spitalul Municipal Maria Pedreira Barbosa.

Câinele, care a fost descris ca “docil” şi liniştit, a reacţionat aşa din cauza geloziei. Vecinii şi membri familiei susţin că animalul de companie nu a mai primit aşa de multă atenţie de când s-au născut fetiţele.

“A fost lăsat afară și nu mai avea atenția și afecțiunea proprietarilor pe care o primea înainte. Acest lucru ar fi putut provoca un fel de gelozie și a determinat câinele să atace copiii”, au declarat martorii pentru The Sun.

Elaine şi soţul ei, Regis, în vâstă de 32 de ani, s-au luptat timp de 9 ani pentru a concepe aceşti copii, iar evenimentul i-a sfâşiat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here