Şeful poliţiştilor care au încătuşat un şofer de autobuz şi-a dat demisia

Demisii după incidentul de la Bacău, unde un șofer de autobuz a fost încătuşat pentru că nu purta mască, culmea de către agenți de poliție care nu purtau nici ei măști! Șeful Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei și-a prezentat demisia. între timp acolo continuă ancheta, potrivit România TV.

Poliţia Locală Bacău a anunţat printr-un comunicat faptul că şeful Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei şi-a prezentat demisia, iar la nivelul instituţiei au început procedurile de cercetare a celor întâmplate.

„Urmare a evenimentului petrecut, astăzi, 02.07.2020 în stația de autobuz din zona Bisericii Precista, șeful Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei și-a prezentat demisia din funcția deținută. De asemenea, la nivelul instituției, comisia de anchetă a început procedurile de cercetare a celor întâmplate și de stabilire a gradului de vinovăție a lucrătorilor care au acționat la fața locului”, a anunțat Poliția Locală Bacău.

Un șofer de autobuz din Bacău a fost încătușat de oamenii legii pentru că nu purta mască de protecţie. Întreg incidentul a fost filmat, iar din imagini se poate observa că nici agenții care au intervenit nu purtau masca.

Ulterior, șoferul autobuzului a fost amendat şi lăsat liber.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here