Andreea Esca, infectată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a vedetei Pro TV

Andreea Esca s-ar fi infectat cu virusul COVID-19 după ce a participat la o petrecere organizată la un hotel de la malul mării. Potrivit presei, foarte multe persoane publice din România au luat parte la acest eveniment.

Potrivit huff.ro, vedetă Pro TV ar fi internată într-o clinică privată din București și ar fi păzită de o armata de gărzi de corp.

Mai mult, potrivit aceleiași surse, se pare că vedetă Pro TV ar avea o formă ușoară de COVID-19.

Andreea Esca a participat la lansarea unui complex hotelier din Olimp și nu ar fi respectat restricțiile impuse de autorități. Petrecerea ar fi avut un număr de invitați peste cel permis în aceste vremuri de restricții.

Vedetă ar fi fost filmată la eveniment fără masca, alături de alți artiști printre care și Delia Matache.

Comunicatul Pro TV din urmă cu câteva zile

PRO TV intensifica măsurile împotriva transmiterii COVID-19! În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, că fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

Întreagă echipa care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfectiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Sursa: haihuin2.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here