Candidatul PSD la Primăria Scornicești, George Brînaru, confirmat pozitiv la coronavirus/ FOTO

Candidatul PSD la Primăria Scornicești, fostul consilier județean George Brînaru, a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Fostul consilier județean a aflat că este purtătorul al noului coronavirus după ce s-a decis să fie testat din proprie inițiativă.

„Sunt un om responsabil. Întotdeauna am fost, însă nu putem fi niciodată îndeajuns de siguri, mai ales atunci când vorbim despre un virus. Pentru că sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, am ales să mă testez. M-am deplasat, cu mașina personală, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aseară am primit rezultatul, un rezultat neașteptat și nedorit, confirmat pozitiv.
Încercările ne fac întotdeauna mai puternici! Sunt în fața unei provocări pe care o voi trece cu bine! Ne luptăm cu un inamic invizibil care nu-și alege victimele pe considerente politice, vârstă, situație financiară, educație.
Nu mă las doborât de COVID! Sigur va trece, că toate trec.
Sunt bine, am luat măsuri imediate, urmez cu strictețe tratamentul.
Sunt pe mâini bune! Cadrele medicale – profesioniști 100%, dedicați salvării pacienților.
Fiți responsabili! Aveți grijă de voi!”, a scris, pe pagina sa de socializare, George Brînaru.

Numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a SĂRIT la 385 în județul Olt, potrivit raportării de azi a Grupului de Comunicare Strategică. Printre noile victime se numără polițiști, pompieri, cadre medicale.

A fost înregistrat și un nou deces, numărul persoanelor ucise de noul coronavirus ajungând la 16 în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here