Horoscop 15 iulie. Peștii vor câștiga o sumă mare de bani

O să dăm de firul unor lucruri care-au stat ascunse, poate şi noi le-am făcut uitate că nu ne conveneau, dar acum ies la iveală.

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot posibilul să-i protejăm pe ai noştri.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 RAC

Poate vă schimbaţi regimul de viaţă, începeţi o gimnastică, chiar şi-acasa, luaţi voi un program de pe net şi o dietă. O s-aveţi spor la treabă, fie că e vorba despre serviciu, şcoală, sau despre alte preocupări legate de casă, o s-aveţi energie şi disponibilitate.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 LEU

Aţi putea da lovitura în afaceri dacă vă folosiţi flerul şi o s-aveţi bani să vă puteţi mişca. Sunt probleme de sănătate care se pot rezolva fără dificultate, totul e să nu faceţi abstracţie de ele, c-o să aveţi de tras dup-aceea, o să vă doctoriciţi.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 FECIOARĂ

O să vă puteţi implica într-o activitate care va aduce bani şi vă poate propulsa şi în carieră.  V-aşteaptă cineva prin ţară, pe undeva, poate şi prin lume, şi e de văzut cum staţi cu banii şi cu zilele de vacanţă, să vă fie clar dacă vă puteţi duce sau nu.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 BALANȚĂ

Poate ieşiţi la rampa cu ceva nou care o să v-aducă un plus de notorietate şi o să fie un succes. Vin de undeva nişte bani şi o să vă plimbaţi, poate luaţi bilete de cazare undeva la aer curat, poate faceţi şi o baie-n mare, ca să ştiţi pe ce bani puteţi conta.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 SCORPION

Poate vine rezultatul de la şcoală, sau de la un interviu şi o să vă meargă bine. Poate abia acum puteţi pleca acolo unde-aţi făcut rezervarea şi ar avea de unde să vă priască, să faceţi un concediu pe măsură aşteptărilor.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate s-aveţi de rezolvat nişte probleme de familie şi să nu vă lăsaţi până nu-şi spune fiecare părerea, să ştiţi încotro. Va intră bani, pot fi şi din urmă, şi-o să puteţi face nişte achiziţii, vă pregătiţi poate şi de vacanţă şi arvuniţi câteva locuri de cazare să plecaţi cu ai voştri.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 CAPRICORN

O să vă-mpăcați cu cineva care a făcut o pauză de relaţie, dar i-aţi lipsit şi totul se repară. O să reluaţi o negociere care se poate-ncheia în termeni impuşi de voi şi o să v-apucaţi de treabă, să faceţi impresie – în mod public, e o şansă de afirmare pentru voi.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Au fost nişte situaţii care v-au stresat şi acum o să vă mai relaxaţi ca s-o luaţi de la capăt, c-aveţi multe de dovedit. E posibil s-aveţi de lucru în avalanşă, dar o să vă descurcaţi că sunteţi inventivi şi cu prezenţa de spirit şi o să iasă ceva frumos.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 PEȘTI

Poate lansaţi la apă o idee care să prindă viaţă şi să câştigaţi bani de pe urma ei, să vă-mbogățiți. O să vă refaceţi viaţa de cuplu, apare cineva care e interesat de voi şi o să vă armonizaţi frumos, mai ales că sunteţi dispuşi să lăsaţi de la voi.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 BERBEC

Aveţi energie, poate şi un plan foarte bine pus la punct şi puteţi da un tun în afaceri – să nu rataţi o şansă. Se poate să luaţi nişte bani şi să faceţi şi plăti că le-oți fi amânat pe vreunele şi s-or fi strâns – o să tot vânturaţi bani.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 TAUR

Apare cineva care se gândeşte la o colaborare cu voi şi o să evaluaţi situaţia să ştiţi dacă merită, sau nu, că mai aveţi şi alte treburi. O să primiţi ajutor, e o echipă de susţinere şi o să faceţi performanţă, o să scoateţi la iveală toată experienţa voastră şi o să fie un succes.

HOROSCOP 15 IULIE 2020 GEMENI

Se poate să vă găsiţi un nou serviciu şi să luaţi şi bani, să vă regăsiţi în munca respectivă. Se poate să primiţi acei bani pe care trebuia să-i luaţi mai de mult şi să strângeţi un capital cu care să vă puteţi mişca, să faceţi şi o investiţie, eventual, dacă urmăriţi acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here