Doi medici de la Spitalul Slatina au fost infectați cu SARS-CoV-2

Doi medici de la Spitalul Județean Slatina au fost infectați cu coronavirus.

Este vorba despre două doctorițe, una de la Secția Chirurgie Toracică și cealaltă de la Secția Boli Infecțioase, ambele au fost internate.

Mai mult, pentru că prezenta simptomatologie specifică noului coronavirus, una dintre ele s-a internat înainte să sosească rezultatul testului. Ulterior rezultatul avea să fie pozitiv.

Totodată, mai multe cadre medicale ale spitalului, asistente și brancardieri de la Unitatea de Primiri Urgențe, au fost confirmate cu virusul chinezesc.

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns, ieri, la 437, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 30 de noi cazuri.

De la ultima statistică transmisă de către Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt, încă 11 persoane s-au vindecat de coronavirus.

Conform datelor transmise, joi, de reprezentanții DSP, numărul celor vindecati de noul coronavirus a ajuns la 191.

Pe de altă parte, 110 olteni se află în spital, cinci fiind la Terapie Intensivă.

Județul a înregistrat de la începutul pandemiei și 18 decese, unul fiind anunțat chiar ieri.

Este vorba despre o persoană infectată și care a refuzat internarea la spital, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Până acum, 58 de persoane din județ au fost externate la cerere și alte 68 au refuzat internarea și sunt izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here