Noi indicatoare pentru orientarea rutieră, montate la Slatina

Primăria Slatina are în derularea un proiect pentru montarea unor indicatoare rutiere de orientare noi. Acțiunea a fost demarată, săptămâna trecută, de angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP).

Angajații DASIP au finalizat amplasarea  în partea de jos a orașului și urmează să intervină și în celelalte zone ale municipiului.

„Am derulat un contract în ceea ce privește montarea de indicatoare rutiere, pentru că era necesar la nivelul municipiului Slatina. Am început operațiunea din partea de jos a orașului, respectiv dinspre Podul Olt spre strada Ionașcu, bulevardul Nicolae Titulescu – o parte, strada Tudor Vladimirescu. Continuăm cu partea de ocolire Oituz, Cireașov, Artileriei, iar apoi în interiorul urbei. Am început cu montarea de indicatoare de dimensiuni mici și medii, urmând ca într-o lună, maxim două, să dăm drumul și la zece console, stâlp plus braț, acele console suspendate, peste care se montează indicatoare de mari dimensiuni”, a spus Daniel Murguleț, șef birou DASIP Slatina.

Totodată, autoritățile au declarat că se vor monta în oraș și zece console suspendate pe care se montează indicatoare de mari dimensiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here