Managerul Spitalului Slatina, pildă ZGUDUITOARE pentru toți cei care nu cred în existența coronavirusului

Întrebat, marți seară, de moderatorul unei emisiuni la postul local de televiziune OltTv, ce le-ar putea spune tuturor celor care nu cred în existența noului coronavirus, managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, a avut un răspuns zguduitor, invitându-i pe cei care pun la îndoială existența acestui virus să se pună în pielea unei femei și a fiicei sale, infectate cu COVID și care, după vindecare și externarea din spital, au așteptat zadarnic să revină acasă și capul familiei, infectat și el și internat la un spital din București. A revenit, dar în coșciug.

Să nu crezi în existența SARS-CoV-2 este o mare imbecilitate, a declarat managerul spitalului din Slatina.

„E cea mai mare imbecilitate posibilă. Și tuturor acestor oameni care poate se lasă manipulați sau cred în tot felul de teorii ale conspirației le pot da un exemplu particular, de la noi din spital (nu voi da nume). Îi invit să se pună în pielea soției și fiicei unui domn care s-au externat într-o zi de miercuri de la noi, vindecate și bucuroase amândouă și care îl așteptau și pe el să vină acasă de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, dacă nu mă înșel. Peste trei zile, într-o sâmbătă, Dumnezeu să-l ierte, el a murit. Să se pună în pielea acelei doamne și acelei fete care au plecat din spital bucuroase și care așteptau să vină și tata acasă. În rest, ce să mai discutăm?”, a spus, emoționat, Cătălin Rotea.

De la începutul pandemiei, în județul au fost raportate 526 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar 18 persoane au murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here