Olt: Un singur pasager dintr-un autobuz, prins încălcând măsurile anti-COVID. Femeia a scăpat cu avertisment

O singură persoană din Olt a fost depistată, azi, de polițiști încălcând măsurile de  răspândire a coronavirusului. Femeia se afla într-un mijloc de transport în comun.

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, la nivelul județului Olt, se desfășoară acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări cu noul tip de coronavirus.

Astfel, în această dimineaţă, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub autoritatea Prefectului, au continuat să acționeze pe raza județului Olt, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acțiunii desfășurate au fost efectuate verificări în trafic, fiind vizat transportul de persoane.

Cu această ocazie, au fost verificate 27 de mijloace de transport în comun cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Peste 90 de persoane au fost legimitate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

În urma acestor acțiuni au fost depistate o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționata contravențional cu avertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here