Un tânăr de 17 ani, angajat al unui restaurant, găsit mort în subsolul acestuia

Un tânăr de 17 ani, din Botoşani, angajat al unui restaurant din Năvodari, a murit joi seară într-o anexă de la subsolul unităţii de alimentaţie publică, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Poliţiştii au fost alertaţi prin numărul unic de urgenţe 112 că în subsolul restaurantului a fost găsit un tânăr, în stare de inconştienţă, însă cadrele medicale deplasate la faţa locului au încercat în zadar resuscitarea acestuia, fiind declarat decesul, transmite Agerpres.

„Conform primelor cercetări, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ, precum şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, efectuând cercetări cu privire la stabilirea substanţelor dintr-un puţ care se află în încăperea din subsolul imobilului. Totodată, şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa au deschis o anchetă.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here