Acces Direct nu se va difuza nici azi. Anunţul Mirelei Vaida: „S-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19”

După ce au apărut primele cazuri de coronavirus la Acces Direct, Viorel şi Vulpiţa fiind infectaţi cu virusul SARS-COV-2, Mirela Vaida a anunţat că nici astăzi nu se va ţine emisiunea, deoarece un alt caz a fost confirmat aseară. 

Mirela Vaida a transmis că din acest motiv s-a luat hotărârea că toți membrii echipei să rămână acasă, păstrând în permanență legătura cu cei de la DSP.

„Bună dimineață! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID 19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic cu toții, atragem automat calitatea de „contacti direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toții, o perioada de timp, ținând legătură cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale”, a declarat Mirela Vaida.

De asemenea, prezentatoarea TV şi-a anunţat fanii că este se simte bine, iar starea ei de sănătate este bună, şi speră că va rămâne aşa. Până în acest moment nu prezintă vreun simptom specific acestei boli.

„Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranță mea și a familiei, voi repetă testul PCR în mod periodic! Va mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioada! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!”, a mai transmis prezentatoarea.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here