SURSE. Margherita de la Clejani ar fi consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină. Cântăreaţa, audiată la poliţie

Margherita de la Clejani va fi audiată, astăzi, de către poliţiştii de la Brigada Rutieră, conform surselor România TV. Fiica Clejanilor ar fi consumat un cocktail de stupefiante format din patru droguri, printre care şi cocaină.

Clejanii au refuzat de două ori să plăteacă testul de la IML, iar din acest motiv Brigada Rutieră a achitat 1.200 de lei pentru a primi rezultatul probelor biologice ale Margheritei.

Conform surselor România TV, Margherita ar fi consumat un cocktail de stupefiante, printre care se numără şi cocaina. Aceasta urmează să se prezinte astăzi în faţa poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru a primi rezultatul examenului toxicologic.

Margherita va rămâne în continuare cu permisul de conducere suspendat.

În luna mai Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident. În urma testului făcut la fața locului polițiștii au constantat că vedeta consumase droguri înainte să se urce la volan. Margerita a încercat să explice ce s-a întâmplat imediat după ce a fost audiată la Brigada Rutieră negând informaţia conform căreia ar fi consumat substanţe interzise.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here