Un poliţist din Gorj premiat de Marcel Vela a cântat la un chef cu zeci de persoane. Agentul saxofonist este anchetat/ FOTO

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat că face verificări, după ce un poliţist aflat în timpul liber a cântat la saxofon la o petrecere privată în comuna Drăguţeşti. 

“Având în vedere aspectele semnalate în spaţiul public la data de 28 iulie, într-un articol al unui cotidian local cu titlul ‘Poliţistul gorjean premiat de ministrul Vela cântă la chefuri pentru interlopi’ (…), conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, conform Agerpres.

Gorjeanul a scris că Bogdan Chirițoiu, polițistul de la Secția 1 Poliția Rurală Târgu-Jiu, a prestat, după program, ca lăutar. Agentul de poliție a cântat la saxofon la un chef la care au participat aproape 60 de persoane, inclusiv indivizi certaţi cu legea.

Poliţistul a cântat la saxofon. foto: Gorjeanul.ro

În luna iunie, poliţistul a fost premiat de ministrul de Interne cu emblema de onoare a MAI, după ce, în timp ce se afla în timpul liber, a prins un bărbat care tâlhărise o femeie.

“În dimineaţa zilei de 22 iunie, un poliţist de 32 de ani, din Târgu Jiu, aflat la domiciliu, în timpul liber, a fost trezit de strigătele de ajutor ale unei femei, care se auzeau din faţa casei acestuia. De îndată, poliţistul a ieşit afară şi a constatat că o vecină fusese deposedată, prin violenţă, de poşetă, de către o persoană necunoscută de sex masculin, care fugise cu geanta femeii. Colegul nostru a pornit în urmărirea bărbatul şi a reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze, până la sosirea poliţiştilor de siguranţă publică, care l-au condus la sediul poliţiei. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 47 de ani, din Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei şi i-ar fi smuls poşeta, în care femeia avea un portofel cu bani, documente şi alte obiecte personale. Femeia de 40 de ani, din localitate, care se deplasa pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, spre serviciu, victimă a infracţiunii de tâlhărie, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar geanta i-a fost restituită de către poliţişti”, se arată într-un comunicat postat pe 22 iunie pe site-ul IPJ Gorj.

Bogdan Chirițoiu este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2012, şi a fost repartizat să-şi desfăşoare activitatea la IPJ Caraş Severin, până în anul 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de şef de post în cadrul Postului de Poliţie Ciuperceni.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here