Primul caz de coronavirus la Consiliul Judeţean Vaslui. Un consilier personal al lui Dumitru Buzatu, diagnosticat cu COVID-19

E alertă la Consiliul Judeţean Vaslui, după ce a fost înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Angajatul infectat cu COVID-19 este unul dintre consilierii personali ai lui Dumitru Buzatu, liderul PSD care este preşedintele CJ Vaslui.

Bărbatul diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2 se află internat la o clinică din Iaşi, fiind cunoscut şi cu afecţiuni cardiace. Informaţia a fost comunicată oficialilor din cadrul CJ Vaslui în cursul serii de miercuri, 29 iulie, notează Adevărul.

Deocamdată, ancheta epidemiologică declanşată de autorităţile sanitare nu a vizat şi alţi angajaţi din cadrul CJ Vaslui, au precizat surse din cadrul instituţiei.

Consilierul lui Dumitru Buzatu îşi desfăşura activitatea în cadrul aparatului propriu al preşedintelui CJ Vaslui, notează sursa citată.

Consiliul Judeţean Vaslui a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea infecţiilor cu noul coronavirus, iar una dintre obligaţiile angajaţilor este purtarea măştilor de protecţie. Şeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, însă, că refuză să poarte masca de protecţie, cu toate că el însuşi a semnat planul.

De altfel, Dumitru Buzatu a declarat că nu crede în coronavirus şi că nu va purta miciodată mască de protecţie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here