Vama Kulata-Promachonas, ÎNCHISĂ. Vameşii aşteaptă noile măsuri din partea autorităţilor

Turiştii români ajunşi joi, 30 iulie, la intarea în Grecia susţin că punctul de trecere al frontierei Kulata-Promachonas a fost inchis temporar, deoarece vameşii aşteaptă noile măsuri venite din partea autorităţilor.

“Am ajuns acum 30 minute la Kulata, în coadă de mașini care este oprită cu 3 kilometri înainte de granița. Între timp, a venit un domn polițist și ne-a spus că vama este închisă deoarece vameșii greci așteaptă noile măsuri care vor fi anunțate de către autorități”, a scris un român miercuri, 30 iulie, în jurul orei 13.30, pe grupul de Facebook Forum Grecia.

Presa elenă a anunţat faptul că prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis a convocat o şedinţă extraordinară în jurul orei 13:00, la care participă mai mulţi miniştri şi responsabili cu gestionarea pandemiei de coronavirus în Grecia.

Purtătorul de Cuvânt al Guvernului Greciei a declarat, în momentul în care a fost întrebat de despre luarea în calcul a extinderii măsurilor de carantină sau închiderea unor zone, faptul că “luăm în calcul varianta pentru a stăpâni răspândirea bolii”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here