Surse: Ciolacu i-a anunțat pe liderii PSD că își asumă moțiunea de cenzură și că ea va trece. Când ar putea fi depusă

Liderii PSD discută în ședința CExN despre depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu le-a transmis liderilor din teritoriu că îi asumă depunerea unei moțiuni de cenzură și adoptarea acesteia de către Parlament.

„Îmi asum trecerea acestei motiuni. Guvernul trebuie sa plece. Au scapat totul de sub control”, le-ar fi transmis Ciolacu, potrivit unor surse participante la discuții.

Moțiunea prin care ar putea fi demis guvernul Orban ar urma să fie depusă la jumătatea lunii august. Majoritatea liderilor de organizații au fost de acord cu depunerea moțiunii, însă un vot în acest sens va fi dat la finalul ședinței CExN.

În partid, dacă în ceea ce privește depunerea unei moțiuni părerile sunt destul de hotărâte, liderii susținând că este nevoie de o moțiune, lucrurile stau altfel referitor la șansele moțiunii, puțini fiind cei care cred că o moțiune de cenzura trece, susțin surse din partid.

PSD are nevoie de voturile Pro România și UDMR. Cei din urmă au anunțat că nu vor semna o moțiune, iar voturile Pro România sunt negociate de Victor Ponta.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here