Prefectul județului Olt, Florin Homorean, s-a vindecat de COVID

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, a scăpat de infecția cu noul coronavirus. După mai multe zile de spitalizare și după o perioadă de izolare la domiciliu, sâmbătă el a fost testat negativ.

Florin Homorean a fost testat pozitiv și internat în 12 iulie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după care a fost transferat la Spitalul Colentina din București.

După clipe cumplite petrecute pe patul de spital, reprezentantul guvernului în Olt a fost externat în urmă cu câteva zile, fiind recomandată izolarea la domiciliu. Acesta a anunțat, sâmbătă, că rezultatul ultimului test a fost unul negativ.

„După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul. Astăzi am fost testat negativ la testul Covid-19.

Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate. Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile.

Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!”, a scris, pa pagina sa de socializare, Florin Homorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here