Cazul Caracal. Ce dezvăluie polițiștii despre Dincă, la un an de la dispariția Alexandrei. E strigător la cer

Sursa foto: realitatea.net

La mai bine de un an de la dispariţia Alexandrei Măceşanu apar noi informaţii. Cazul Caracal a şocat România, iar dezvăluirile poliţiştilor sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Dezvăluirile poliţiştilor despre Gheorghe Dincă, la un an de la moartea Alexandrei

În luna iulie a anului trecut, România făcea cunoştinţă cu monstrul Gheorghe Dincă. Acesta a răpit două tinere, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, le-a torturat şi apoi le-a ucis cu sânge rece. La un an de la tragediile care au schimbat cursul a două familii, apar noi informaţii legate de dosarul criminalului.

Alexandru Poroșanu conduce departamentul Cercetării la Fața Locului din Institutul Național de Criminalistică. Subalternii săi au fost printre primii care au intrat în casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul a făcut declarații în exclusivitate pentru Digi24 despre modul de intervenție și despre metodele folosite pentru ca în cele din urmă Dincă să coopereze. Cazul Caracal. Ce dezvăluie polițiștii despre Dincă, la un an de la dispariția Alexandrei. E strigător la cer

“Când am ajuns acolo l-am văzut în carne și oase. M-a impresionat statura lui. E de o statură impunătoare, am intrat pe sub pielea lui. Am reușit să îi cunosc o parte din presonalitate. Am vorbit cu el în fiecare zi timp de două săptămâni, cam 2 ore și jumate”, a explicat comisarul şef.

Mai mult, el este cel care l-a convins pe Gheorghe Dincă să le arate anchetatorilor locul unde susține că ar fi aruncat trupul primei sale victime, Luiza Melencu.

“A spus că nu aveam cum să găsim acel loc, dacă nu ne zice el unde este”.

Cazul Caracal a strâns zeci de volume!

Ofiţerul psiholog de la Serviciul Analiză Comportamentală a explicat că munca pe care au depus-o a fost una titanică. Dosarul “Cazului Caracal” a strâns 19 volume.

“Ai nevoie de o mare rezistență psihică să poți să faci față. Nu poți ignora niciun fel de informații. Iar acest dosar a umplut 19 volume. Trebuia să pui cap la cap întreaga muncă a tuturor echipelor pentru ca tu să înțelegi, nu te poți duce în anchetă să citești de pe foaia de hârtie. E necesar să ai acest dosar în minte, să știi cum să prelucrezi datele în relația ta cu inculpatul”, a declarat Dorin Dumitran.

Sursa: impact.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here