Liviu Voiculescu, cu fundu-n două luntri: și cu buletin de Slatina, și primar în Cungrea. Puțin imoral, ar zice unii

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a ales să aibă o dublă calitate socială: de cetățean al localității în care va candida la funcția de primar – Slatina – prin obținerea unei noi cărți de identitate și de primar al comunei Cungrea. Nu este ilegal, ci doar puțin imoral, susțin mai mulți politicieni locali.

Potrivit unor surse OLT-ALERT.RO, Liviu Voiculescu este, de la jumătatea lunii trecute, slătinean, după ce, prin obținerea unei noi cărți de identitate, și-a stabilit domiciliul în orașul în care intenționează să candideze pentru funcția de primar. În același timp, a rămas și primar al comunei Cungrea, funcție la care a ales să nu renunțe prin demisie înainte de expirarea mandatului.

Nu este ilegal ce face liderul PNL Olt, pentru că există un termen care îi dă voie să jongleze cu opțiunile. Aspectul important este, însă, în această chestiune, unul care ține de moralitate, pentru că atitudinea politicianului este una duplicitară: nu de om hotărât să candideze și să câștige fotoliul de primar al Slatinei, așa cum lasă să se înțeleagă în declarațiile postate pe rețelele de socializare, ci de om cu fundu-n două luntri.

De altfel, surse apropiate președintelui PNL Olt ne-au dezvăluit că Voiculescu nici nu intenționează să câștige Primăria Slatina, pentru că știe că este un scop de neatins, ci doar să ia un număr de voturi care să reprezinte un capital electoral cu care să își ia viteză spre un loc în Parlamentul României. În acest context, declarațiile pe care liderul PNL Olt le postează pe rețelele de socializare în scop electoral au o miză de fentă pe care politicienii de genul lui Voiculescu le practică, în defavoarea, evident, a bietului alegător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here