Mihaela Rădulescu revine pe micul ecran. Ce emisiune va prezenta la Pro TV

După o pauză nu foarte scurtă, Mihaela Rădulescu revine pe micul ecran, unde va prezenta noul sezon al productiei Ferma, care se va numi Fermieri versus oraseni.

Fermă va aduce două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Vor avea loc probe fizice intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.
Deja au fost aleși cei 16 concurenți și se pregătesc de începerea filmărilor şi pentru lupta de 50.000 de euro.
Competitorii sunt opt orășeni și opt săteni și sunt gata să-și testeze propriile limite și sunt pregătiți pentru orice provocare în viață, potrivit paginademedia.ro.
“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Fermă”. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmplă.
Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmărită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventură asta grozavă.
Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, că la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Fermă“ viață e grea și plină de surprize, pentru toată lumea.
Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în nouă Fermă!”, a declarat Mihaela Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here