Impact devastator între un camion și un autoturism, soldat cu un mort și un rănit

Un accident rutier soldat cu un mort și un rănit a avut loc, azi, pe DN 2D, între Focșani și Bolotești. În accident au fost implicate un camion și un autoturism Audi. Din primele cercetări rezultă că cele două autovehicule s-au ciocnit frontal, după ce autoturismul marca Audi a părăsit sensul de mers, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Camionul a fost răsturnat pe partea carosabilă, iar autoturimsul a ieșit în decor. În urma coliziunii a rezultat decesul unei femei de 40 de ani, pasager în autoturism, și rănirea ușoară a șoferului, în vârstă de 22 de ani. Tânărul de 22 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens.

„În această dimineață la ora 8.18, prin apel 112, a fost anunțat un accident rutier produs pe DN2 D – Bolotești. Coliziunea a avut loc între un camion și un autoturism, camionul fiind răsturnat pe partea carosabilă, iar autoturimsul este ieșit în decor. Din păcate, în urma producerii evenimentului rutier de pe DN 2 D, a rezultat decesul unei persoane, pasager dreapta față în autoturism. Cauza probabilă a evenimentului este pătrunderea autoturismului pe sensul opus de mers. Persoana decedată este o femeie de 40 de ani, iar conducătorul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, este rănit ușor” se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

În acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri, camionul fiind oprit perpendicular pe calea de rulare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here