Gigel Știrbu, despre 10 august 2018: „Cetățenii au dreptul să știe din ordinul cui au fost gazați și bătuți”

10 august 2018 este o rană neînchisă a democraţiei româneşti recente. Din acest motiv, este absolut necesar pentru a fi clarificate lucrurile în acest dosar, iar PNL a declasificat raportul ’10 august’, scrie, pe pagina sa de socializare, deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu.

Cetățenii au dreptul de a ști cu exactitate din ordinul cui au fost gazați și bătuți în 10 august 2018 pentru că au trecut deja 2 ani in care acest dosar rușinos pentru România nu a fost soluționat, mai spune Știrbu.

„Acum, procurorilor și judecătorilor le revine obligația morală și legală de a afla și prezenta adevărul miilor de oameni care au avut de suferit în urma acelor incidente.

Cetățenii au dreptul de a ști cu exactitate din ordinul cui au fost gazați și bătuți în 10 august 2018 pentru că au trecut deja 2 ani in care acest dosar rușinos pentru România nu a fost soluționat.

Astăzi, să sperăm că CAB, Curtea de Apel Bucureşti va da curs cererii procurorilor DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în cazul violenţelor stradale din 10 august 2018 şi care vizează şefii din Jandarmerie.

Reprimarea cu brutalitate a unei manifestații pașnice de către forțele de ordine nu trebuie să scape nepedepsită!”, mai scrie, pe Facebook, Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here