Ciprian Pian, săltat de mascaţi. Fratele lui Emi Pian, suspectat de tentativă de omor

Ciprian Pian, unul dintre fraţii interlopului Emi Pian, este suspectat de tentativă de omor. Ciprian Pian au fost săltat de mascaţi şi dus la audieri la Serviciu Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Polițiștii și procurorii din București au efectuat mai multe percheziții la adresele unor membri ai clanului Duduianu. Mascații au descins inclusiv la casa fostului lider, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână, dar şi la câteva adrese unde stau membri ai clanului rival Rinu. 

Pe lângă cei doi fraţi ai lui Emi Pian, oamenii legii au ridicat de la casa familiei Duduianu șapte cutii cu diverse obiecte şi documente.

“Ciprian este ridicat, dus la audieri. Vedem și probele, vedem despre ce e vorba. Avem doar acest mandat de percheziție”, a spus avocata familiei Duduianu.

Tatăl lui Richar Emanul Gheorghe, presupusul criminal al lui Emi pian, a făcut dezvăluiri despre noaptea crimei, în exclusivitate la România TV. Bărbatul a povestit cum 16 din clanul Duduianu au vrut să-i linşeze fiul după ce acesta a avut curajul să-i bată obrazul lui Emi Pian, care îi înjurase mătuşa. “Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a spus tatăl lui Richard.

Cearta dintre cei doi ar fi pornit de la câteva injurii aduse de Emi Pian în faţa mătuşii lui Richard, conform tatălui suspectului.

“Fiul meu nu s-a suparat decât când a înjurat-o pe matusa lui, aceasta fiind cuscra lui Emi Pian. “Nu îți este pic de rușine, Emi, înjuri în fața mătușii mele? Ce Dumnezeu ai?” Moment în care Emi a răsturnat masa, a dat cu pumnii în masă, supărat că i s-a atras atenția. A avut loc un schimb de vorbe între ei. Acolo erau mai multe persoane, 10 – 15 – 20 de persoane care jucau barbut. S-au pus toți în mijloc, ca să nu se lovească. Nu s-au atins, ci doar s-au înjurat. În cele din urmă, s-au împăcat, s-au calmat spiritele, s-a jucat în continuare. La 7-8 minute de la incident, Emi Pian a părăsit locația unde se juca barbut. Când a plecat Emi Pian din casă lucrurile era liniştite, nu s-au atins, nu s-au bătut. A plecat cu jurământul că nu v-a lăsa treaba asta. A plecat …. la rândul lui, băiatul meu când să plece, făcând un pas pe stradă au năvălit pe el 3 sau 4 maşini, 15 – 16 persoane cu topoare, săbii. Ceea ce vă spun se poate confirma de la camerele de supraveghere, se poate vedea care este purul adevar cum ei au venit pe el, ei l-au atacat şi s-a apărat. Putea să fie mort Graţian. Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a dezvăluit tatăl lui Richard Gheorghe pentru România TV.

Între timp, Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian, rămâne în arest preventiv.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here