Oltul, județul CRIMELOR. OMOR la Slatina. Criminalul se află în LIBERTATE!

O nouă crimă zguduie județul Olt, a treia în decurs de doar șapte zile. De data aceasta, omorul a avut loc la Slatina, în cartierul Sărăcești, unde un bărbat a fost ucis în bătaie. Victima avea doar 42 de ani.

Bărbatul a fost găsit duminică într-o stare foarte gravă. El a fost transportat la spital, unde, din păcate, a decedat.

Autorul rămâne încă necunoscut, potrivit anchetatorilor.

„Într-adevăr, este o crimă la Sărăcești căreia i-a căzut victimă un bărbat în vârstă de 42 de ani. Autorul este, deocamdată, necunoscut, iar alte detalii nu pot oferi, întrucât dosarul este în lucru”, a declarat, pentru OLT-ALERT.RO, înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Marian Sergiu Nițu.

Aceasta este a treia crimă în decurs de doar șapte zile. Prima omucidere a avut loc, joia trecută, în localitatea olteană Strejești, unde un bărbat a fost ucis de un alt localnic care i-a dat victimei cu o bâtă în cap. Agresorul a fost reținut de procurori și, ulterior, arestat preventiv.

Crima s-a petrecut în urma unui scandal izbucnit între trei persoane și victimă, în contextul unui conflict mai vechi.

A doua zi, vineri, s-a petrecut o nouă crimă: un bărbat din localitatea Dobrosloveni a fost ucis în bătaie după ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu agresorul. Și acesta este cercetat în stare de arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here