S-a confirmat: Primarul din Deveselu, Ion Aliman, candidează din partea PSD/ FOTO

Ceea ce zilele trecute a circulat pe surse, și anume că, după ce s-a tras în poză cu liberalii, primarul din Deveselu, Ion Aliman, le-a tras țeapă acestora, alegând să candideze tot din partea PSD, s-a confirmat azi: în localitatea păstorită de Aliman au apărut bannere cu acesta, în postura de candidat al social-democraților, alături de Marius Oprescu, liderul PSD Olt și candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Olt.

În Deveselu au apărut primele bannere electorale înfățișându-l pe Ion Aliman în postura de candidat pentru un nou mandat de primar din partea Partidului Social Democrat.

Alături de el stă imaginea lui Marius Oprescu, liderul PSD Olt și candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Olt.

De altfel, contactat de OLT-ALERT.RO, Oprescu a confirmat că edilul din Deveselu a semnat dosarul de candidatură din partea PSD.

„Nu știu ce a discutat Ion Aliman cu liberalii, nu știu nici măcar dacă au fost discuții. Pe domnul primar îl știu ca pe un om cu caracter și pot spune că, la noi, nu au fost probleme legate de dosarul de candidatură. Acesta a fost semnat fără probleme și candidatul PSD la funcția de primar al comunei Deveselu este Ion Aliman. Punct!”, a declarat Marius Oprescu.

În ciuda declarației șefului PSD Olt, Ion Aliman a apărut într-o imagine electorală și cu reprezentanții PNL Olt, respectiv cu liderul organizației, Liviu Voiculescu, candidat la funcția de primar al Slatinei, și cu fostul comandant al Poliției Olt, Ion Voicu, care candidează din partea liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt. Amândoi vor fi rămas cu gura căscată după ce primarul din Deveselu a decis să rămână social-liberal.

Ion Aliman le-a tras clapa liberalilor

„Și-a bătut joc de ei”, a exclamat președintele PNL Caracal, Cristian Pavel, referindu-se la colegii săi, liderii PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here