Acuzaţii de sabotaj după descinderile la clanul Duduienilor. Mascaţii au intrat în casa unui coleg de la trupele speciale

E anchetă internă la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, structură care a coordonat intervenția de la perchezițiile efectuate miercuri la casele membrilor clanului Duduianu. 

Mascații de la trupele speciale au fost trimiși iniţial la o adresă greşită. Mai exact, în loc să facă percheziţii la Duduieni, ei au intrat în casa unui coleg de la SIAS. Există suspiciunea că astfel interlopii au fost anunțati că urmează să se intre peste ei, potrivit România TV.

Polițiștii de la trupele speciale au descins, miercuri dimineață, în mai multe imobile din București și Ilfov care aparţin membrilor clanului Duduianu şi clanului Rinu. Descinderile au avut loc în dosarul deschis după moartea lui Emi Pian, liderul Duduienilor.

În urma descinderilor, trei membri ai clanului Duduianu au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la audieri. Joi, cei trei – doi fraţi ai lui Emi Pian şi un văr al acestora- au fost arestați pentru 30 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor.

În arest a ajuns şi Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here