Fiul fostului ministrul de Externe Ramona Mănescu, bătut pe litoral de patronul unui restaurant

Fiul fostului ministrul de Externe Ramona Mănescu a fost bătut pe litoral, anunţă România TV. Incidentul s-a petrecut în Constanţa, pe Faleza Nord. Agresorii sunt un interlop din Constanţa, patron al unui restaurant, şi bodyguardul său. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar magistraţii au decis plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Oamenii legii au fost chemaţi prin 112 să intervină marţi seara pentru că în zona blocurilor Spectrum din Constanţa are loc un scandal şi că un tânăr este agresat de mai multe persoane.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au aflat că mai mulţi indivizi au agresat un tânăr de 21 de ani, după care au fugit. Tânărul agresat este unul dintre fiii fostului ministru liberal Ramona Mănescu, iar agresorii sunt un patron de restaurant din Constanţa şi un bodyguard al acestuia.

Potrivit Focus Press, scandalul ar fi pornit de la un loc de parcare. Fiul Ramonei Mănescu le-a atras atenţia că i-au ocupat locul, moment în care interlopul a decis să îi dea o lecţie.

După identificarea loc, agresorii au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, magistraţii au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here