Fraţii lui Emi Pian, duşi în faţa judecătorilor. Se cere arestarea lor pentru tentativă de omor

Zi de foc pentru membrii clanului Duduianu. După ce și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor, Ciprian și Grațian Pian vor fi duși astăzi în fața judecătorilor. Cei doi frați ai lui Emi Pian sunt acuzați de tentativă de omor. 

Graţian şi Ciprian Duduianu, fraţii interlopului Emi Pian, decedat în urmă cu o săptămână într-un conflict în sectorul 6 al Capitalei, au fost reţinuţi pentru 24 de ora. Fraţii lui Emi Pian au fost duşi în Arestul Central şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă. Cei doi sunt acuzaţi de tentativă de omor.

La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa“, conform Parchetului Capitalei.

Cele trei persoane suspectate că au încercat să îl omoare pe criminalul interlopului Emi Pian au fost reținute și urmează să fie duse la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, în arest a ajuns şi Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here