Horoscop 14 august. Leii își fac planuri de căsătorie

O să facem şi treabă, o să ne şi deplasăm ca să luăm o gură de aer proaspăt, să ne recreăm.

Vibraţia zilei este 5 şi o să ne încumetăm să facem lucruri în care credem.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 LEU

Se pare că va trebui să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu, ca să ştiţi dacă e momentul să faceţi pasul spre căsătorie. Poate va trebui să faceţi nişte deplasări ca să rezolvaţi şi treburi de serviciu şi personale, dar o să fie cu folos, chiar dacă va fi obositor – merită.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 FECIOARĂ

Apar solicitări din mai toate părţile dar o să trebuiască să vă şi menajaţi, că e o componentă fragilă la sănătate.
O să luaţi dintr-o sursă colaterală nişte bani şi poate vă repeziţi la nişte rude prieteni de prin ţară că v-au tot chemat şi n-aţi ajuns că n-aţi avut timp.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 BALANŢA

Cineva cu care până mai ieri vă-nțelegeați e absorbit de alte treburi şi mesajele voatre nu mai ajung la el/ea.
Va trebui să legalizaţi o situaţie şi-o să fie cu dat telefoane, emailuri, programări în audienţă şi multe altele – pare să dureze ceva timp.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 SCORPION

Se poate să intre la plată ceva ce-aţi muncit mai demult şi o să fie un confort financiar neaşteptat.
Poate va trebui să dizlocati nişte bani de undeva ca să daţi o fugă la malul mării, sau la pădure să respiraţi alt aer, c-aveţi nevoie de o rupere de ritm.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

Reapare cineva cu care-aveți multe în comun şi poate faceţi echipă în viaţa de zi cu zi, că şi-a schimbat – în bine – atitudinea. Întrevedere cu cineva care are gânduri serioase – de ordin profesional – cu voi şi o să negociaţi până vă puneţi de acord ca să ştiţi pe ce munciţi.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 CAPRICORN

Se poate să intraţi într-o relaţie cu cineva care simţiţi că vi se potriveşte şi o să vă armonizaţi, într-adevăr.
O să vă simţiţi mai apropriaţi de nişte cunoştinţe care sunt trup şi suflet cu voi în ultima vreme şi o să treacă frumos timpul liber petrecut împreună.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

E posibil să mai schimbaţi grupul de prieteni, poate-ați descoperit afinităţi cu alte persoane cu care o să vă-nțelegeți şi mai bine. Se poate să plecaţi pentru câteva zile, pentru un respiro şi o să vă priască, să schimbaţi un pic locul – însă e bine să fiţi cât se poate de prudenţi la drum.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 PEŞTI

I-aţi putea chema pe nişte prieteni pe la voi, diseară, să staţi la o vorbă pe terasă, poate puneţi la cale o plecare pe undeva, la un eveniment. O să cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar orice ieşire costă şi chiar consideraţi că voi şi ai voştri meritaţi orice efort financiar.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 BERBEC

Sunteţi dispuşi să-ncepeți o relaţie dacă s-a-ncheiat cea dinainte şi i-aţi pus funda şi o să vă meargă bine.
Voi sunteţi puşi pe fapte mari nu vreţi să cedaţi în fața niciunei greutăţi, ba dimpotrivă o să vă mobilizaţi şi mai tare şi-o să răzbiţi.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 TAUR

O să vă faceţi de lucru pe-acasă, c-aveţi multe de pus la punct, dar puteţi sta şi la o cafea cu câţiva prieteni. Se poate să încasaţi nişte bani şi-i duceţi pe ai voştri la malul mării, măcar pentru o zi, două sau altundeva să vă recreaţi, să vă simţiţi bine.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 GEMENI

O să le faceţi o surpriză plăcută celor mici – îi duceţi unde v-au cerut mai demult, ca să nu le trădaţi încrederea. E o agitaţie la voi, sunteţi pe picior de plecare, dar se-anunţă şi cineva care vrea să dezbateţi un subiect sensibil, cum ar fi relaţia voastră – la o cină romantică.

HOROSCOP 14 AUGUST 2020 RAC

O revenire la vremuri mai bune poate vă faceţi curaj să-ncepeți o relaţie de cuplu şi o să vă sincronizaţi frumos.O reuşită, vi s-a dat ok-ul pentru o plecare sau ca să luaţi nişte bani, un salariu, două în avans, sau un credit bancar te pomeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here