FOTO Candidatul PNL la Primăria Slatina ar fi oferit sticle cu bere alegătorilor din cartierul Cireașov. Voiculescu: „Informație eronată”

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidat la funcția de primar al Slatinei, s-a aflat, vineri seară, în cartierul Cireașov, unde ar fi oferit alegătorilor mai multe sticle cu bere. El recunoaște că a avut o întâlnire cu cetățenii din acest cartier, dar neagă faptul că oamenii ar fi primit bere sau altceva din partea sa.

Informația vine de la unul dintre participanți, care spune că au fost împărțite trei navete cu bere în curtea unei clădiri care, pe timpul alegerilor, devine secție de votare.

În urma „întâlnirii” cu alegătorii a rămas o grămadă de sticle goale „pe terenul de fotbal de la monument”, după cum reiese dintr-un dialog purtat pe whatsapp.

Iată dialogul, ilustrat și cu imagini, direcționat către noi de un cititor OLT-ALERT.RO:

Contactat de OLT-ALERT.RO, Liviu Voiculescu a recunoscut că a fost vineri în cartierul Cireașov, unde s-a întâlnit cu oamenii, dar că nu a fost distribuit nimic acestora.

„Informația dvs. este eronată. Nu s-a distribuit nimic. Discuția a fost despre problemele cartierului Cireașov și doleanțele oamenilor. Vă mulțumesc pt punctul de vedere”, ne-a răspuns președintele PNL Olt.

1 COMENTARIU

  1. Nu acuz pe cineva ,dar foarte putgin probabil ca orice candidat al oricarui partid, să recunoască ca a facut mici cadouri electorale in campanie.Chiar așa de duși cu capul nu sunt onorabili candidati încât să recunoască că încalcă legea!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here