Un angajat de la TMK-Artrom a MURIT de COVID-19, azi noapte, la Spitalul Slatina. Avea 55 de ani

Un angajat al TMK-Artrom SA a murit de COVID-19, noaptea trecută, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. El avea 55 de ani. Peste 30 de oameni au murit, până acum, în Olt, din cauza infecției cu coronavirus.

Bărbatul se afla la Terapie Intensivă și, în urmă cu câteva zile, a avut o criză din cauza depresiei în care intrase, încercând să se arunce de la etajul doi al unității sanitare. A fost liniștit, în cele din urmă, de personalul medical.

Pacientul avea 55 de ani și se afla internat la spital de circa trei săptămâni.

TMK-Artrom Slatina se numără printre unitățile economice de pe platforma industrială a Slatinei unde a izbucnit un focar de coronavirus, zeci de persoane fiind afectate.

Județul Olt a depășit 1.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, 35 de infectări având loc în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. De asemenea, continuă să crească și numărul deceselor provocate de noul coronavirus.

Peste 30 de oameni au murit, până acum, în Olt, din cauza infecției cu coronavirus.

Înainte cu 24 de ore de decesul angajatului de la TMK-Artrom a mai murit un bărbat de 44 de ani, din Slatina, tot la spital, după ce i se administrase plasmă adusă din Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here