Gigi Becali, după ce a fost ameninţat cu dosar penal de Arafat: “Distruge ţara! Ajungem la balamuc dacă ne luăm după el”

Scandal uriaş între Gigi Becali şi Raed Arafat după ce la juniorii FCSB au apărut cazuri de Covid 19. 

Gigi Becali și-a ieșit din fire după ultimele declarații ale șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat. Arafat și-a făcut dușmani în lumea fotbalului, după măsurile dure luate în pandemie, scrie adevărul.ro.

Becali a semnalat însă o situație bizară, pe care o întâlnim doar în România. În timp ce în lume fotbaliștii cu coronavirus sunt extrași din lot și echipa poate continua, la noi, dacă o echipă are chiar și un singur caz de COVID-19, tot clubul ajunge în carantină.

Raed Arafat a declarat la Digi 24, referitor la numărul de cazuri de COVID-19 de la FCSB, că, fie că sunt bolnavi sau nu, fotbaliștii trebuie să stea în carantină. Acest lucru l-a înfuriat pe Gigi Becali, care l-a criticat dur.

“Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a răbufnit Becali într-o intervenție la Pro TV.

Raed Arafat a răbufnit: Sunt personaje care își bat joc de măsurile preventive

Libertatea absolută a unui individ, care nu respectă regulile de protecție sanitară, încalcă libertatea celor din jur, care riscă să fie infectați, atrage atenția Secretarul de Stat Raed Arafat. Șeful DSU amintește că țara noastră nu este singura în care se impun reguli în vederea limitării răspândirii coronavirusului. Șeful DSU Raed Arafat spune că restricțiile pe care le-au impus autoritățile din România sunt minimale față de alte țări.

Raed Arafat mai spune că nimeni nu își permite să transforme un test pozitiv într-unul negativ. ”Nu poate cineva să transforme un rezultat pozitiv în negativ pentru că atunci devine o problemă cu iz penal. E caz penal să faci asta!”, a mai spus Arafat pentru Fanatik.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here