Președintele PNL Olt a pus pe lista de consilieri oameni care râdeau, public, de Orban/ FOTO+VIDEO

Lista de candidați a PNL pentru Consiliul Local Slatina cuprinde și oameni care, până nu demult, postau pe rețelele de socializare imagini sau texte defavorabile președintelui Ludovic Orban.

Printre ei se numără și o persoană care, în urmă cu câteva luni, distribuia imagini video menite să „livreze” opiniei publice ipostaze care îl puneau pe Ludovic Orban într-o lumină proastă.

Este vorba de Gheorghe Pricoliciu, aflat acum pe lista de consilieri la poziția cu numărul 13.

Acesta se numără printre cei ce, în urmă cu câteva luni, distribuiau pe rețelele de socializare celebrul filmuleț care îl prezintă pe actualul președinte al PNL dezlănțuit, în figuri ridicole de dans, într-un club, alături de actualul europarlamentar Cristian Bușoi.

Iată imaginile, foto și video:

Pe lista candidaților PNL la Consiliul Local Slatina se numără și Cristina Tomireanu, care, în trecut, posta opinii puternic anti-PNL de pe poziția de membră a PSD. Ea nu a părăsit un partid pentru a intra în rândurile liberalilor, ci două partide, întrucât a trecut și pe la Pro-România.

De altfel, lista de candidați cuprinde mai multe nume care, până de curând, nu au avut de-a face cu liberalismul, semn că, în contextul tensiunilor din cadrul organizației, Voiculescu se confruntă cu grave probleme de resurse umane atunci când are nevoie de figuri cunoscute care să atragă voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here