Fraţii lui Emi Pian, în faţa instanţei. Graţian şi Ciprian Duduianu vor să scape de arest după ce au fost acuzaţi de tentativă de omor

Fraţii lui Emi Pian ajung marţi în faţa judecătorilor. Graţian şi Ciprian Duduianu vor să fie cercetaţi în libertate pentru tentativă de omor. 

Graţian şi Ciprian Duduianu au contestat măsura arestului preventiv dispusă de judecătorii Tribunalul Bucureşti în dosarul în care sunt acuzaţi de tentativă de omor. Victima este Richard Emuanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

În urma morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, un tânăr de 26 de ani, membru al clanului Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind considerat principalul suspect.

De asemenea, anchetatorii i-au arestat şi pe doi dintre fraţii lui Emi Pian, Graţian şi Ciprian, dar şi pe un văr de-ai lor, pentru că ar fi încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here