Detalii despre minora de 12 ani, din Olt, dispărută de acasă și de negăsit de trei zile

Noi detalii ies la iveală despre fetița de 12 ani care de trei zile este de negăsit și în căutarea căreia se află forțe impresionante, militare și civile.

Maria Oaie nu are mamă, care a murit, și nici tată, de care nu se mai știe nimic. Ea se află în grija bunicilor din localitatea Cilieni care, deși nu au mai văzut-o de două zile, abia ieri au anunțat la Poliția dispariția fetei.

Potrivit autorităților locale, ultima activitate pe pagina de facebook a fetei a fost în 19 august, la o zi de la dispariție.

„Fetița are mama moartă, iar tată, la fel, nu are, așa că a fost crescută de bunici. A dispărut în data de 18 august și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Ni s-a spus că fata a mai avut activitate pe pagina de facebook și după dispariție, a doua zi, iar de atunci – nimic. Ne tot uităm pe camerele de supraveghere, dar până acum ea nu a apărut. O căutăm cu toții, polițiști, jandarmi, avem și persoane de la primărie și sperăm să o găsit în viață și sănătoasă”, a declarat primarul comunei Cilieni, Ionel Marancea.

Deși Maria a dispărut în data de 18 august, abia două zile mai târziu dispariția ei a fost anunțată de bunică.

„În data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 18 august a.c., Oaie Maria, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40 m, aproximativ 35 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr șaten, tuns până umeri.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

___________

La două zile de la dispariția Mariei, o altă minoră, de 13 ani, din aceeași localitate, avea să dispară. Ea a fost găsită, însă, azi: plecase cu un băiat la el acasă, în localitatea Gârcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here