La două zile de la dispariția unei minore din Cilieni, o altă fetiță, din aceeași localitate, a DISPĂRUT. Poliția, în ALERTĂ MAXIMĂ!/ FOTO

La două zile de la dispariția unei minore din localitatea Cilieni, o altă fetiță, din același oraș, a dispărut. Poliția este în alertă maximă.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați, vineri dimineață, cu privire la faptul că, la data de 20 august, în jurul orei 21.00, minora Mirela Ionela Drăguț, în vârstă de 13 ani, din Cilieni, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

„Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Cilieni și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Semnalmentele tinerei sunt următoarele: înălţime 1,60 m, aproximativ 75 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru lung, prezintă o cicatrice pe frunte. La data plecării aceasta era îmbrăcată un tricou de culoare închisă și blugi.

Aceasta este a doua dispariție în decurs de doar două zile a unei minore din aceeași localitate.

În 18 august, o altă minoră, de 12 ani, Maria Oaie, a plecat voluntar de acasă și nu a mai dat nici un semn de viață. Dispariția fetiței a fost anunțată la Poliție de bunica sa după două zile.

„În data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 18 august a.c., Oaie Maria, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40 m, aproximativ 35 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr șaten, tuns până umeri.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni scurti și tricou roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here